21. juni 2012

Vi er FERDIGE

å male hus:-D Utrolig deilig..
Og vi har nylig fått svar ang garasjen, og den er GODKJENT. Hva er vel bedre enn det! Så allerede i morgen begynner vi med grunnarbeidet.
Det var en lettelse og se stillingen forsvinne fra gårdsplassen i dag. Tomten er ryddet, og gresset... Ja det spirer som bare det.

Vi har fått noen sider på Facebook, som jeg, og mange andre har blitt ganske så avhengige av. Kjøpe-selge-bytte-gis bort side. Og jaggu fant jeg en stol der. Som unnskyldning for mannen i huset (som mener vi har nok fra før) brukte jeg denne: Den er sikkert kjempe god å sitte i, og den kan du jo sitte godt i når du skal spille ps3. Den er jo kjempe kul.
Og stolen kom i hus, og god er den å sitte i. Det er fra Ikea, men jeg må si at jeg har ikke lagt merke til den når jeg har vært der.
Nå er det kun en uke igjen til ferie, og feriepengene har nettop kommet inn på konto. Liker godt disse ferielønningene, og regner med jeg ikke er alene om det!  Endelig har jeg fått kjøpt noe vi har ønsket oss leenge.Gårdagens kjøp ble:

Gleder meg såå til å kunne legge ut bilder på bloggen fremover. Har tatt litt bilder på jobb i dag, og det er jo så stor forskjell fra et vanlig digitalkamera.
I morgen skal jeg ut å knipse litt bilder av huset.

Vi ses


Camilla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar